Debreceni

virágkarnevál

 

LED FAL BÉRLÉS

        A LED panelek felhasználása számtalan lehetőséget rejt.Szinte az összes rendezvény típuson használható a LED fal, legyen az beltéri, vagy kültéri, konferencia, vagy sportrendezvény, esetleg koncert, prezentáció, vagy élőkép. 7m2-től egészen 200m2 tudunk ügyfeleinknek Led falat biztosítani.A LED fal moduláris felépítésének köszönhetően nem csak téglalap alakú falakban lehet gondolkozni, hanem csíkokban, oszlopokban,valamint egyéb olyan alakzatokban, amit az 50x50 cm LED modulokból ki lehet rakni. Ezért, nem csak képmegjelenítésben lehet gondolkozni, hanem dekorációs, hangulat fokozó elemként is fel lehet használni.     Sportrendezvény Sportrendezvények kiegészítői a nagyméretű LED falak, melyeken a verseny képét és az eredményeket is meg tudjuk jeleníteni.    Perimeter A LED perimeter rendszerünket kifejezetten sportpályák szélére fejlesztették, ami már bizonyított az MTK pályán és a Kispest női kézilabda mérkőzésein.

 

 

 

LED FAL kültérreKültéri megjelentésekre szabott kiváló és biztonságos eszközeinkkel bármilyen szabadtéri rendezvény lebonyolítható.LED FAL beltérreBeltéri eszközeink egyedi hangulatúvá varázsolják a  teret. Lehetőséget biztosítanak minden típusú megjelenítésre és tartalomszolgáltatásra.

 

 

 

 

LED FAL

 technikai paraméterek

Beltéri LED fal:Pixel pitch: 4,8mmRefresh rate: ≥1920HzBrightness: ≥2000 nitCabinet Size: 500*1000*90mmCabinet Weight: 32kgA LED tartószerkezetre több variációt tudunkajánlani. Beltéren 15 m2 ig saját lábon tud állni amitvagy a padlóra vagy a színpadra tudunk tenni.Beltérre vagy kültérre, 15m2 nagyobb falat csakriggelve vagy kapura építve tudjuk installálni. A Led falainkat szállítjuk, szaktechnikusokinstallálják, ügyfeleinkre semmilyen jellegű feladatnem hárul. A rendszer felügyeletét igény eseténfolyamatos technikai felügyeletet biztosítunk. Kültéri LED fal:Pixel pitch: 6.25mmRefresh rate: ≥1920HzBrightness: ≥6000CD/㎡Cabinet Size: 500*1000*90mmCabinet Weight: 16kg

Tegye igazán különlegessé az év végi, céges rendezvényt LED fallal!

A céges rendezvények közül kiemelkedik egy bizonyos szinten az évzáró ünnepség, amikor egyrészt összegzik az évet, megbeszélik a sikereket, illetve kitűzik a következő évre vonatkozó célokat, másrészt pedig kötetlenül szórakoznak a kollégákkal. A vállalkozás, vagy vállalat létszámától függ, hogy milyen is lesz a rendezvény alaphangulata: kis, néhány fős cégeknél egy éttermi vacsora is tökéletes erre a célra, de a nagyobb létszám nagyobb helyszínt is igényel, mint például egy konferenciaközpont, és itt már kifejezetten jó szolgálatot tehet a hangtechnikán felül egy LED fal is.

A nagyobb termek hátsó soraiból nehezen lehet látni az előadót, és ez még akkor is zavaró lehet, ha egyébként a hangtechnika kiváló minőségben továbbítja a szavait. Egy megfelelő méretű LED falra kivetítve azonban a terem minden pontjáról jól láthatóvá válik, ami fenntartja az érdeklődést a mondanivalója iránt, így lényegesen sikeresebb lehet az évértékelő beszéd. Amikor pedig lezajlott a rendezvény hivatalos, formális része, a LED fal kiváló dekorációként, illetve hangulatfokozóként.

Természetesen nem csupán a kollégák számára rendezett, karácsonyi ünnepségen használható egy LED fal, de termékbemutatókon és más, a céghez köthető kiállításokon és rendezvényeken is. Érdemes is, hiszen a leginkább figyelemfelkeltő reklámeszköznek tekinthető, és rendkívül egyszerű megoldás is.

A LED fal méretével kapcsolatban szinte nincs is megkötés, hiszen kisebb méretű panelekből áll, amelyek moduláris rendszerben összekapcsolhatóak, így akár több száz négyzetméteres is lehet az elkészült megjelenítő. Az üzemeltetése is rendkívül egyszerű, hiszen, ha tőlünk bérli ki a berendezést, a technikai személyzetet is biztosítjuk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha LED fallal szeretné feldobni a rendezvényét!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné igénybe venni LED fallal kapcsolatos szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Rendeljen tőlünk LED falat kültérre és beltérre egyaránt!

Minden rendezvény egyik sarkalatos pontja a látványtechnika, legyen bármilyen témájú, például: sport vagy akár könnyűzenei. A LED fal számtalan lehetőséget nyújt a felhasználójának, éppen ezért már-már nincs is olyan esemény, ahol ne lenne hangsúlyosan jelen.

A LED fal már az elhelyezés módjában is szabad kezet az a szervezőknek, mivel modulokból áll szinte bármilyen motívum kirakható belőlük. Jól használhatóak akár eredményjelzőként is, de a rendezvény támogatóinak logóit is méltóképpen lehet velük megjeleníteni. Ha egy produkcióhoz dinamikus háttérre van szüksége, a LED falaknál jobbat keresve sem találhat!

Ha tőlünk rendel LED falat, Önnek az installálásra sem lesz gondja, szakértőink a szállítást követően használatra kész állapotban adják át Önnek! Kérdései lennének a látványtechnikai szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén, szakértő kollégáink szívesen megválaszolják őket!

Hangulatfokozó háttér rendezvényéhez LED fal bérléssel!

Egy rendezvény sikeressége nagyon sok mindenen múlik: számít a program, a helyszín, a szervezettség, a catering, de nem elhanyagolható szempont a díszítés sem. Néha megfelelőnek bizonyulnak az olyan hagyományos megoldások is, mint a léggömbök, azonban, ha valaki ennél modernebbre és látványosabbra vágyik, akkor a LED fal bérlése lehet a legjobb megoldás.

Ha a LED fal bérlését választja, akkor innovatív módon díszítheti fel a rendezvénytermet, ahogyan csak szeretné. Érdemes elgondolkozni többek között azon, hogy a LED falon egy a rendezvényhez illő háttérképet jelenítsünk meg. Például egy karácsonyi rendezvényt nagyon hangulatossá tud varázsolni a háttérben megjelenő téli táj vagy akár egy kandalló képe. A LED fal bérlését természetesen használhatjuk reklám célokra is, megjeleníthetőek akár feliratok, logók, egyéb hirdetések.

Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat a LED fal bérléséhez! Válasszon modern és látványos megoldást rendezvénye díszítéséhez, és biztos lehet a sikerben!