Debreceni

virágkarnevál

 

LED FAL BÉRLÉS

        A LED panelek felhasználása számtalan lehetőséget rejt.Szinte az összes rendezvény típuson használható a LED fal, legyen az beltéri, vagy kültéri, konferencia, vagy sportrendezvény, esetleg koncert, prezentáció, vagy élőkép. 7m2-től egészen 200m2 tudunk ügyfeleinknek Led falat biztosítani.A LED fal moduláris felépítésének köszönhetően nem csak téglalap alakú falakban lehet gondolkozni, hanem csíkokban, oszlopokban,valamint egyéb olyan alakzatokban, amit az 50x50 cm LED modulokból ki lehet rakni. Ezért, nem csak képmegjelenítésben lehet gondolkozni, hanem dekorációs, hangulat fokozó elemként is fel lehet használni.     Sportrendezvény Sportrendezvények kiegészítői a nagyméretű LED falak, melyeken a verseny képét és az eredményeket is meg tudjuk jeleníteni.    Perimeter A LED perimeter rendszerünket kifejezetten sportpályák szélére fejlesztették, ami már bizonyított az MTK pályán és a Kispest női kézilabda mérkőzésein.

 

 

 

LED FAL kültérreKültéri megjelentésekre szabott kiváló és biztonságos eszközeinkkel bármilyen szabadtéri rendezvény lebonyolítható.LED FAL beltérreBeltéri eszközeink egyedi hangulatúvá varázsolják a  teret. Lehetőséget biztosítanak minden típusú megjelenítésre és tartalomszolgáltatásra.

 

 

 

 

LED FAL

 technikai paraméterek

Beltéri LED fal:Pixel pitch: 4,8mmRefresh rate: ≥1920HzBrightness: ≥2000 nitCabinet Size: 500*1000*90mmCabinet Weight: 32kgA LED tartószerkezetre több variációt tudunkajánlani. Beltéren 15 m2 ig saját lábon tud állni amitvagy a padlóra vagy a színpadra tudunk tenni.Beltérre vagy kültérre, 15m2 nagyobb falat csakriggelve vagy kapura építve tudjuk installálni. A Led falainkat szállítjuk, szaktechnikusokinstallálják, ügyfeleinkre semmilyen jellegű feladatnem hárul. A rendszer felügyeletét igény eseténfolyamatos technikai felügyeletet biztosítunk. Kültéri LED fal:Pixel pitch: 6.25mmRefresh rate: ≥1920HzBrightness: ≥6000CD/㎡Cabinet Size: 500*1000*90mmCabinet Weight: 16kg